Novinky

Erasmus+ STUDIJNÍ pobyty pro rok 2024/2025

Aktuálně se otevírají přihlášky pro studijní pobyty Erasmus+ pro akademický rok 2024/2025. Vhodné pro bakalářské a magisterské studenty. Přihlášky se podávají do 21. února 2024!

2. 2. 2024

Université Grenoble Alpes / univ-grenoble-alpes.fr

Aktuálně jsou otevřeny přihlášky pro STUDIJNÍ pobyty Erasmus+ pro akademický rok 2024/2025.

Nejedná se o krátkodobou stáž, strávili byste celý semestr na vybrané zahraniční univerzitě (seznam je závislý na nabídce Vašeho ústavu!). Ze zahraniční univerzity musíte dovézt alespoň 20 kreditů, je tedy obvykle nutné tam mít zapsané předměty, které řádně ukončíte. STUDIJNÍ pobyty využívají mnohem častěji bakalářští a magisterští studenti.

Přehled smluv pro studenty biochemie

Na co nezapomenout?

  • Do výběrového řízení prosím uveďte vaše jazykové znalosti a případně získané mezinárodní certifikáty (FCE, CAE…).Dále prosím uveďte svůj studijní průměr a k přihlášce přiložte krátký motivační dopis v angličtině, ve kterém především zdůrazněte prospěch stáže pro Vaše budoucí studium a kariéru. V případě, že se budete hlásit na smlouvy patřící pod Ústavy chemie nebo experimentální biologie, bude se přijímací řízení řídit podmínkami danného ústavu.
  • Před podáním přihlášky doporučujeme si nejen pročíst informace na webu fakulty a na webu CZS, ale také si otevřít webové stránky Vámi vybraných
    univerzit a podívat se na předměty, které nabízejí!
  • V případě počtu uchazečů přesahujícím kapacitu smluv můžete být ještě osloveni s žádostí o osobní účast v rámci ústního pohovoru.

Pro jakékoli další dotazy se můžete kdykoli obrátit přímo na ústavního koordinátora pro výjezdy ERASMUS+

doc. Mgr. Jan Lochman, Ph.D.

Koordinátor pro výjezdy ÚBCH

e‑mail:

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info