Novinky

Doktorandská vědecká konference MUNI PHARM 2022

Farmaceutická fakulta MUNI pořádá další ročník tradiční Studentské vědecké konference. Zvání jsou všichni doktorandi z MUNI, kteří se tématem výzkumu dotýkají farmacie.

1. 4. 2022

Bez popisku

Srdečně Vás zveme aktivní účasti na Doktorandské vědecké konferenci (PhD Student Scientific Conference) MUNI PHARM 2022. Konference je určena všem doktorským studentům MUNI (v prezenční i kombinované formě studia), jejichž výzkumné zaměření se alespoň trochu dotýká tak širokého oboru, jakým je farmacie. Konference se bude konat v následujících sekcích:

  • Lékařská chemie, organická chemie, analytická chemie, analýza léků
  • Farmakognosie, fytochemie
  • Farmakologie, toxikologie, biochemie, molekulární biologie, genetika
  • farmaceutická technologie
  • Kvalita a bezpečnost léků, sociální farmacie, veřejné zdraví, klinická farmacie, farmakoekonomie, apod.

Studenti přednesou své příspěvky formou 10minutové přednášky v anglickém jazyce, po ní bude následovat 5minutová diskuse. Prezentace budou hodnoceny odbornou komisí a nejlepší z nich budou oceněny finanční odměnou ve formě stipendia.

Konference se koná ve čtvrtek 28. 4. 2022 od 9:00 v prostorech Farmaceutické fakulty MUNI (Palackého třída 1946/1, budova č. 45).

Deadline pro přihlášení i zaslání abstraktu je 8. 4. 2022. Konference je bez účastnického poplatku. Vzor abstraktu, registrační formulář a další informace naleznete na webu PHARM. Své dotazy můžete posílat na e-mail: ssc@pharm.muni.cz.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info